Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
"Wilhelminatoren"
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

DGA support

DGA Personal support

De cliënten van ons kantoor zijn overwegend bedrijven uit de midden- en grootzakelijke markt, waarbij ook regelmatig een DGA betrokken is of sprake is van een familiebedrijf. Wij beschikken over de expertise om hen bij te staan bij juridische kwesties in de persoonlijke- en familiesfeer, voornamelijk gericht op de afwikkeling of verdeling van vermogens. Denk aan de begeleiding van nalatenschappen waar aandelen deel van uitmaken,  echtscheidingen (verdelen en waarderen aandelen) en het afwikkelen van huwelijksvoorwaarden.  

Wij adviseren over alle aspecten die in dat verband aan de orde kunnen komen en wij weten als geen ander dat emoties hierbij een grote rol kunnen spelen. Onze advocaten zijn erop getraind die in goede banen te leiden en beschikken ook over specifieke ervaring als mediator. Het kantoor is lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) en de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Procedures

Mocht procederen de enige route naar een oplossing zijn, dan gaan wij dat niet uit de weg. Wij procederen zeer regelmatig en wij zullen u zowel juridisch als strategisch assisteren bij het maken van keuzes. De kennis en ervaring opgedaan bij advisering en mediation draagt ertoe bij dat de weg van een procedure niet langer duurt dan noodzakelijk.

Contactpersoon