Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
"Wilhelminatoren"
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

Fusies en overnames

Fusies, overnames en joint ventures

Binnen onze sectie fusies en overnames zijn zes gespecialiseerde advocaten werkzaam. Zij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van fusies, overnames en joint ventures in alle denkbare vormen, met uitzondering van beurstransacties. Onze advocaten werken voor kopers, verkopers, (informal) investors, de target vennootschap, het management en overige stakeholders.

Bijzondere belangen

Elke transactie heeft bijzondere belangen. Die brengen wij in kaart en die houden wij altijd in het oog. Daarbij beseffen wij dat een verkoper andere belangen heeft dan een koper en dat een minderheidsaandeelhouder andere belangen heeft dan een meerderheidsaandeelhouder. Wij realiseren ons tevens dat partijen ook een gezamenlijk belang hebben: de totstandkoming van de transactie.

Snelle en praktische aanpak

Een praktische oplossing én een goede juridische afweging zijn essentieel voor de totstandkoming van een succesvolle transactie. Wij houden daar altijd rekening mee. Hoofdzaken worden van bijzaken onderscheiden en wij hebben oog voor belangrijke details. Mede door de omvang van onze sectie kunt u erop rekenen dat onze expertise en juridische ondersteuning te allen tijde beschikbaar is.

Expertise voor elke fase van een transactie

De expertise van onze advocaten strekt zich uit tot elke fase van een transactie: van informatiememorandum, geheimhoudingsverklaringen, biedingsbrieven, intentieverklaringen en due diligence onderzoek, tot transactiemanagement en onderhandelingen over de transactiedocumentatie.

Contactpersonen

Klik hieronder voor recente transacties